COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
24.03.2020

eObrasci. Novi, brži i jednostavniji način slanja Zahtjeva za propusnice

Kako bi svojim građanima maksimalno olakšao i ubrzao proces dobivanja propusnica, Grad Rovinj-Rovigno je uveo online sustav slanja i zaprimanja zahtjeva za propusnice.

Naime, zahtjev je moguće predati preko platforme e-Obrasci,  koja je uvedena krajem prošle godine kako bi se građanima olakšalo slanje raznih Zahtjeva poput onog za izdavanje dozvole ulaska u pješačku zonu, na način da umjesto dolaska u Gradsku upravu iste mogu predati online.

Zahtjev za odobrenje propusnice se, dakle, nije potrebno više poslati preko e-maila, već je dovoljno ispuniti obrazac na slijedećem linku (www.eobrasci.com) te kliknuti na «Pošalji», nakon čega će Vam isti biti poslan ovjeren putem e-maila, odnosno obavijest da je isti odbijen.

Ovim putem napominjemo kako se zahtjevi za odobrenje propusnice upućuju Stožeru samo što se tiče mjere II.e (radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština), te su za sve ostale slučajeve dužni zatražiti odobrenje od poslodavaca, tj. odgovornih osoba u pravnim osobama te od liječnika obiteljske medicine (i u slučajevima pratnje pacijenta).