Accessibility icon
28.01.2021

Dvorana MMC-a obogaćena novim prostorijama

Povodom završetka opremanja prostorija novoadaptiranog i proširenog djela Multimedijalnog centra gradonačelnik Marko Paliaga je danas u pratnji pročelnice Upravnog odjela za izgradnju i komunalno gospodarstvo Tanje Mišeta i ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Dubravke Svetličić obišao nove pomoćne prostorije dvorane.

Ovom su se investicijom izveli radovi u svrhu dobivanja dodatnog aneksa na katu u kojem je smješteno spremište, sanitarije za osobe smanjene pokretljivosti i garderobni ormar za posjetitelje. Zahvatom je dodan još jedan evakuacijski izlaz kroz dograđeno spremište, sukladno pravilnicima o zaštiti od požara.

U prizemnom dijelu, u prostoru kojeg je Raffeisenbank Austria d.d. ustupila MMC-u, smjestilo se spremište, sanitarije i prostor garderobe.

MMC je tako dobio odvojen dio za umjetnike i izvođače te poseban sanitarni čvor za osobe s invaliditetom.

Osigurani su tako bolji uvjeti za održavanje raznih manifestacija, koncerata, predstava, izložba, i drugih brojnih događaja koji se održavaju u dvorani MMC-a.

Prema Sporazumu potpisanom između Grada Rovinja-Rovigno i Raiffeisenbank Austria d.d. radi rekonstrukcije zgrade trošak radova u visini od cca milijun kuna preuzela je Raiffeisenbank Austria d.d. kojoj će se umanjiti zakupnina prostora u visini utrošenih sredstava.

Dokumenti
Fotogalerija