Accessibility icon
23.04.2020

«donesidoma.com»: Grad Rovinj-Rovigno pokrenuo online tržnicu

Nakon što se na naš poziv javio popriličan broj OPG-ova i poljoprivrednih tvrtki, možemo sa zadovoljstvom predstaviti široj javnosti novu on-line platformu #DONESIDOMA te pozvati sve zainteresirane na kupnju proizvoda lokalnih poljoprivrednih proizvođača s područja Grada Rovinja-Rovigno.

S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu epidemijom koronavirusom (COVID-19) uslijed koje su građani ograničeni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, uključujući i kupnju, Grad Rovinj-Rovigno zajedno s Udrugom Agrorovinj pokrenuo je ovu on-line tržnicu kao svojevrsnu podršku lokalnim proizvođačima, u obliku besplatne platforme preko koje mogu nuditi, promovirati i prodavati vlastite proizvode. Na taj način, građanima je omogućena kupnja svježih i domaćih poljoprivrednih proizvoda.

 

Putem on-line platforme #DONESIDOMA (www.donesidoma.com) moguće je jednostavno i brzo pregledavati trenutnu ponuda poljoprivrednih proizvoda na području Rovinja, upoznati gospodarstva koja nude svoje proizvode i putem direktnog kontakta s proizvođačima realizirati kupnju.

 

Način preuzimanja, kao i plaćanje kupljenih proizvoda dogovara kupac direktno s proizvođačima.

Grad Rovinj-Rovigno i dalje poziva sve OPG-ove, poljoprivredne obrte i tvrtke s područja Grada, koje su se još nisu priključile projektu da dostave svoj logotip, kontakt (naziv, sjedište/adresu, broj telefona i E-mail adresu) na gospodarstvo@rovinj-rovigno.hr , kako bi mogli započeti s unosom podataka u platformu odnosno s oglašavanjem.

 

Usluga uvrštenja na platformu je besplatna.