Accessibility icon
18.11.2022

Digitalna akademija Rovinj-Rovigno: Naučite izraditi vlastitu web stranicu i marketinšku kampanju

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog rovinjskog izdanja u kojem je sudjelovalo 60-ak sudionika stiže nova Digitalna akademija.

Koliko znaš jezika toliko ljudi vrijediš, moglo bi se danas primijeniti na digitalne vještine. Sve popularnija i traženija ova znanja mogu vam uvelike unaprijediti vaš rad, školovanje ili pokretanje tvrtke.

Potrebu da digitalne vještine približi što većem broju ljudi, neovisno o dobi, predznanju i interesima, prepoznala je Digitalna akademija, na kojoj je do sada sudjelovalo oko 250 sudionika.

Novo izdanje Digitalne akademije održava se 7. i 8. prosinca 2022, u satnici od 17:00 do 20:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno putem linkahttps://forms.gle/siD2HVicBaUk2Qhu5.

Na prošloj edukaciji sudjelovalo je 60-ak polaznika, koji su predavanja akademije ocjenili sa  4,73 (od 5).

 

Koncept akademije:

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet tako da će polaznici iz širokog područja digitala dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Edukacija omogućava da uz pomoć 5 stručnjaka iz prakse i u dva dana programa naučite ono za što bi vam trebalo nekoliko mjeseci .

 

Program:

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i vlastitu marketinšku kampanju.

Akademci će steći osnove i iz drugih područja poput društvenih mreža, copywritinga, PR-a, grafičkog dizajna, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), cryptovaluta, NFT-a…

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

 

Način prijave:

Zainteresirani mogu se besplatno prijaviti putem prijavnog obrasca https://forms.gle/siD2HVicBaUk2Qhu5. Preporuka je da se prijavite što ranije, zbog velikog interesa i ograničenog mjesta. Nakon uspješne prijave naknadno ćete biti obaviješteni o detaljima i programu.

Program Akademije će se održati 7. i 8. prosinca 2022. u satnici od 17:00 sati do 20:30 sati, u organizaciji Start-Up udruge i Grada Rovinja-Rovigno,.

 

Više informacija:

Više informacija o Digitalnoj akademiji možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama https://www.facebook.com/akademija.digitalna.