Accessibility icon
24.12.2019

Blagdanska čestitka gradonačelnika Marka Paliage

Drage sugrađanke i sugrađani,

U ovo blagdansko vrijeme, u ozračju radosti, dobrote, solidarnosti, praštanja i novih početaka, pozivam vas da na budućnost gledamo s optimizmom, da ne zaboravimo na brigu o potrebitima, te da unatoč svim izazovima s kojima se moramo suočavati, ne posustanemo u naporima za postizanjem dobrobiti svih članova naše male, ali važne zajednice.

Želim Vam da upravo u tom duhu zajedno nastavimo razvijati naš grad za još bolje sutra. Zajedno smo prevladali brojne poteškoće, a polako, ali sigurno, ubiremo plodove našega truda i višegodišnjeg rada.

U ovo blagdansko vrijeme prigodno je osvrnuti se na učinjeno u proteklom periodu. Ova 2019. je za naš grad bila važna godina, tijekom koje su razni projekti realizirani, mnogi su započeli, a drugi su isplanirani, što je i vidljivo jer su mnogobrojne aktivnosti obogatile javni život u posljednje vrijeme.

Zato ćemo nastaviti graditi budućnost našeg grada gledajući na održivost, razvoj, dobrobit budućih građana i naše djece.

U novu 2020. zakoračit ćemo ponosni na dosadašnja postignuća i obogaćeni za iskustva koja ostavljamo iza sebe, kako bi mogli novim izazovima pristupiti s još više mudrosti.

Želim Vam svima čestit i blagoslovljen Božić te obilje zdravlja, sreće, ljubavi, osobnog i poslovnog uspjeha i zadovoljstva u novoj uspješnu i sretnu novu 2020. godinu.