Accessibility icon
22.03.2019

Besplatna dvodnevna Radionica pisanja, prijave i provedbe projekata

Pozivamo vas na besplatnu dvodnevnu Radionicu pisanja, prijave i provedbe projekata koju organizira Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) „Istarska batana“ u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva koja će se održati u četvrtak 28. ožujka 2019. i u petak 29. ožujka 2019. godine u velikoj sali Zajednice Talijana „Pino Budicin“, Trg Campitelli 1 (I. kat) u Rovinju.

Radionica je usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a s naglaskom na ribare, odgojno obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, gospodarski sektor ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javni sektor, a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.

Radi ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite prijavom putem sljedećeg linka https://goo.gl/ecAazj najkasnije do 25. ožujka 2019. godine. Dozvoljena je prijava jednog predstavnika organizacije, dok će u slučaju eventualnih slobodnih mjesta obavijest biti poslana elektronskim putem 26. ožujka 2019. godine. Prednost prilikom prijave imati će osobe koje nikad nisu sudjelovale na Radionici pisanja, prijave i provedbe projekata u organizaciji LAGUR-a Istarska batana, te osobe bez iskustva u pripremi projekata. Svim će prijavljenima biti poslana potvrda o sudjelovanju na radionici elektronskim putem 26. ožujka 2019. godine.

Radionica je sufinancirana sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Program radionice za korisnike_ožujak 2019.