Accessibility icon
22.07.2021

Artistico: Dizajneri i umjetnici ponovo na rovinjskoj rivi

I ove godine Udruga REkreator, organizator Artistica, festivala nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna, doprinosi prepoznavanju Rovinja kao grada umjetnosti.

Ovog će vikenda tako rovinjsku rivu ponovno ispuniti kvalitetni umjetnički i dizajnerski radovi, a publika će pritom moći uživati u drugačijim i nesvakidašnjim umjetničkim sadržajima, te jedinstvenim radovima i proizvodima.

Kako su umjetnici i dizajneri prepoznali Artistico kao kvalitetan prostor predstavljanja govori i činjenica što će se na ovogodišnjem izdanju Artistica Rovinjcima i gostima predstaviti do sada najviše originalnih i nekonvencionalnih autora, kolektiva i brendova – njih tridesetak.

Osim Art marketa, izložbeno-prodajnog sajma umjetničke i dizajnerske produkcije, u sklopu ovog događanja održat će se također različite radionice za sve uzraste uz posebno osmišljen i opremljen prostor koji razvija maštu i vještine najmlađih.

Uz to, tu je već i dobro poznato mjesto za međusobno upoznavanje i druženje s umjetnicima kroz koje će posjetitelji u opuštenoj atmosferi dnevnog boravka imati priliku doživjeti umjetnost na drugačiji način.

Fotogalerija