Accessibility icon
14.04.2021

25. travnja održat će se ovogodišnja Popolana

Ovogodišnje izdanje Popolane pod krilaticom „Sportom s ulica i trgova do prirode i turizma – Con lo sport ta calli, piazze, natura e turismo“ održat će se u organizaciji rovinjske Sportske zajednice, uz potporu Grada Rovinja –Rovigno ,Turističke zajednice i Maistre sljedeće nedjelje, 25. travnja.

Iako će, zbog pandemije izazvane koronavirusom, proteći u drugačijim okolnostima nego što je to bilo proteklih godina, srž Popolane neće se izgubiti, pa će tako i ove godine ona biti u znaku dobrote i humanosti.

U nedjelju će tako volonteri gradske organizacije Crvenog križa, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, prodavati majice ovogodišnje Popolane, i to u vremenu od 9 do 14 sati na tri lokacije: Trgu maršala Tita, autobusnoj stanici i Centeneru.

Cijena majica nije određena, već će građani moći dati iznos po želji. Sav će prihod od prodaje zatim biti namijenjen potrebama liječenja naše petogodišnje sugrađanke Dijane Sabljak kojoj je nažalost dijagnosticiran tumor srca.

Sportski dio ove manifestacije rezerviran je za trčanje, bicikliranje, hodanje i plivanje, no ovoga puta to će biti po želji svakog pojedinca koji će sam moći odrediti vrijeme i dionicu. Sudionici su pozvani da rezultate i fotografije postave na Facebook stranicu „Od srca za Didi“.