Accessibility icon
20.05.2022

21. i 22. svibnja u Rovinju 11. Weekend bike & gourmet tour

Za sve ljubitelje bicikliranja koji uživaju u istraživanju prirodnih ljepota i kušanju gurmanskih delicija Istre, ovog vikenda, 21. i 22. svibnja, Turistička zajednica Grada Rovinja-Rovigno u suradnji s rovinjskim Udruženjem obrtnika i Maiste, organizira Weekend Bike & Gourmet Tour.

Prvog se dana vozi staza Monti u duljini od 53,8 km, na kojoj sudionike očekuju delicije istarskog zaleđa, dok će drugog dana, vozeći stazom Mare u duljini od 48,5 km, moći kušati morske delicije.

Gourmet punktovi za stazu Monti su Konoba & Pizzeria “Bocca d’oro” i Obrt za ugostiteljstvo i agroturizam: “MOFARDIN”, dok su za Mare Ugostiteljski obrt: „ALBACHIARA“ i Obrt za ugostiteljstvo: „RESTORAN MASLINA“.

Za gastro dio se u sklopu manifestacije pobrinulo Udruženje obrtnika Rovinj, dok je za bike dio zaslužna Maistra.

Start je oba dana predviđen u 10:00 sati s parkirališta Sportskog Centra hotela Eden. Vožnja će se odvijati u pratnji profesionalnog vodiča te pratećeg vozila po uređenim i označenim biciklističkim stazama, ali i makadamskim putevima u okolici Rovinja. Svi sudionici dobit će i prigodni poklon.

Staze su namijenjene svima koji se rekreativno bave biciklizmom, a stariji su od 14 godina.

Sve informacije o 11. Weekend Bike & Gourmet Touru moguće je zatražiti kontaktom putem e-mail adrese outdoor@maistra.hr ili mob. +385 98 364689. Prijaviti se možete na e-mail agencija.maistra@maistra.hr ili putem telefona 385 52 800-250.

Paket od 2 dana biciklističkog doživljaja (subota i nedjelja) iznosi 450,00 kn. Jednodnevni biciklistički program (subota ili nedjelja) iznosi 250,00 kn po danu programa.

Startnina se plaća na sam dan biciklističkog doživljaja, 21. svibnja ili 22. svibnja kod Sportskog centra hotela Eden od 8 do 9:30.

Fotogalerija