Accessibility icon
24.04.2019

20. godina Judo kluba Uchimata

U utorak 23. travnja 2019. godine u Multimedijalnom centru u Rovinju održana je prigodna svečanost povodom obilježavanja 20. godina uspješnog djelovanja judo kluba Uchimata.

Bila je to prilika da se na jednom mjestu okupe svi oni koji su svojim djelovanjem i zalaganjem omogućili da ovaj judo klub svih ovih godina uspješno egzistira.

Na početku ceremonije, predsjednik Kluba Marino Fabris prisutne je upoznao sa nekoliko crtica iz bogate povijesti judo kluba Uchimata koji je  zahvaljujući Boži Tikulinu i Milanu Šukoviću još 1996. započeo sa djelovanjem dok su ga 1999. i službeno osnovali.

Ponosan brojnim rezultatima rovinjskog judo kluba bio je i gradonačelnik Marko Paliaga koji je dodao kako je Uchimata svih godina opravdala svoje uspješno djelovanje a u prilog tome govore i vrhunski rezultati koje je Klub ostvario poput bronci i srebra na državnim natjecanjima, brojna međunarodna priznanja te naslovi prvaka Hrvatske koje su osvojili Filip Budiša i Tomislav Brstilo.

Zahvalnice i priznanja za svoj doprinos i trud dobili su osnivači Kluba, Milan Šuković i Božo Tikulin, dugogodišnji predsjednik Josip Brstilo, Ante Prgomet, Vlado Stanković, Filip Budiša i Tomislav Brstilo dok je zahvala uručena i Sportskoj zajednici grada Rovinja te Hrvatskom Judo Savezu.

Fotogalerija