COVID-19 (Coronavirus: stanje i obavijesti) →
17.11.2019

11. Noć kazališta u rovinjskom “Gandusiu”

Rovinj se i ove godine priključio obilježavanju kulturne manifestacije Noći kazališta. Tim je povodom u rovinjskom kazalištu “Antonio Gandusio” ove subote, 16. studenog, upriličena kazališna predstava u dva čina na talijanskom jeziku, kao i tematska stand up predstava “The men show”.

Predstavu naslovljenu “Muto o sonoro!” u produkciji Dramske skupine Zajednice Talijana “Pino Budicin” izveli su Edita, Lara i Sandro Apollonio, Elian Djerdj, Fabio Damuggia, Stellina Garbin, Diego i Nives Giuricin, Serena Santin, Valentina Silvi i Roberta Silvi Malusà. Talentirani glumci okupili su domaću publiku koja ih je velikim pljeskom podržala.

U večernjim je satima uslijedio stand up show, a prepunom su se “Gandusiu” predstavili Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Goran Vinčić, članovi zagrebačkog Comedy kluba “Studio Smijeha”.

Četvorica mladića, od kojih je jedan samac, jedan zaručen, jedan svježe oženjen i jedan oženjen s djetetom, iskoristili su ovu priliku kako bi, svatko iz svoje perspektive, rekao nešto više o muško ženskim odnosima, inače čestom temom komičara.

Rovinjsku su publiku uspjeli nasmijati do suza, čime se ova večer pokazala punim pogotkom.

“Dobra se vibra osjetila od prve minute i to nam je bitno jer tada znamo kako večer može ići samo na bolje”, naveli su stand up komičari dodavši kako su ih Rovinjci zaista srdačno prihvatili te kako jedva čekaju doći ponovno.

 

Fotogalerija