Accessibility icon
28.03.2024

Članice plesne skupine ROXANNE ostvarile značajne uspjehe

Plesna skupina ROXANNE Rovinj-Rovigno ostvarila je značajne uspjehe na međunarodnom natjecanju plesa “SamoPles”, koje je održano u Samoboru 23. ožujka 2024. godine. U iznimno jakoj konkurenciji, talentirane plesačice iz Rovinja-Rovigno osvojile su visoka priznanja, demonstrirajući izvanrednu umjetničku izvedbu i tehničku vještinu.

 

Skupina se s natjecanja vratila s impresivnim rezultatima, uključujući prva mjesta za koreografije “Uptown Funk” i “Burn the Witch”, druga mjesta za “Matilda” i “Oliver Twist” te treće mjesto za koreografiju “People”. Ovi rezultati nisu samo potvrda talenta i truda članica skupine, već i odraz kvalitete pripreme koje su osigurale njihove trenerice i koreografkinje Sara Oštrić, Anđela Kurtović, Tijana Balaško i Martina Kolega.

 

Skupina ROXANNE već je ostvarila zapažene uspjehe na prethodnim natjecanjima, uključujući “Pula Dance Open”, gdje su također osvojile visoka priznanja, uključujući prvo mjesto za koreografiju “Burn the Witch”, koja je dodatno nagrađena kao najsimpatičnija koreografija natjecanja.

 

Osim natjecateljskih uspjeha, ROXANNE Rovinj-Rovigno aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama i priprema se za obilježavanje Svjetskog dana Plesa s festivalom “Dance With Me Rovinj – Rovigno 2024” koji će se održati 20. travnja 2024. godine u dvorani Valbruna.

 

Uspjesi skupine ROXANNE Rovinj-Rovigno inspiracija su mladim plesačima i dokaz su da strast, predanost i timski rad mogu postići izvanredne rezultate. Čestitamo ROXANNE na njihovim postignućima i radujemo se budućim uspjesima ove talentirane skupine.