Accessibility icon
30.11.2021

Besplatne prijave na online Digitalnu akademiju

Neovisno koji posao da radite na isti utječu digitalne tehnologije. Da li imate ili nemate preferenciju za digitalnim znanjima manje je važno.

Ono što je zaista bitno jest da poznavanje ovih vještina može uvelike unaprijediti vaše školovanje, karijeru ili poslovanje tvrtke.

Digitalna akademija vam omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci ili godine, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

Online izdanje Digitalne akademije u Rovinju održava se u organizaciji Grada Rovinja-

Rovigno i Udruge Start-Up.

 

Online izdanje Digitalne akademije u Rovinju održat će se:

 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8.

 

Program akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet kroz stjecanje digitalnih vještina sudionika neovisno o dobi i interesima. Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici izraditi vlastiti digitalni projekt odnosno napraviti web stranicu i vlastitu marketinšku kampanju.

Kako bi to uspješno napravili akademici će steći osnove i iz drugih područja poput grafičkog dizajna, društvenih mreža, copywritinga, programiranja, online poslovanja i prodaje (pokretanje webshopova), pokretanja digitalne karijere ili posla.

 

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se Certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekata, pokretanjem posla, unaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu…).

 

Za koga je namijenjena

Akademija je namijenjena svim osobama koji žele steći ili usavršiti znanja iz digitalnih vještina, neovisno da li su zaposlene osobe, sadašnji ili budući poduzetnici, freelanceri, studenti, nezaposlene osobe, zaljubljenici u digitalne tehnologije te osobe koje žele graditi digitalnu karijeru.

 

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije.

Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu, a za novosti pratite stranicu.

 

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.