Accessibility icon
18.12.2022

“I love Broadway” opet napunio kazalište “Gandusio”

Nakon što su se Rovinjci tijekom ovogodišnje Noći kazališta imali po prvi put priliku upoznati s radom članica novoosnovane radionice mjuzikla Pučkog otvorenog učilišta Grada Rovinja-Rovigno, “I love Broadway” ponovno je, u čak dva termina, napunio rovinjsko kazalište “Gandusio”.

Devet talentiranih Rovinjki uz svjetsku zvijezdu Simona Marlowa, te goste, mališane “The Angels”, pružili su rovinjskoj publici sat vremena plesa i pjesme iz najpoznatijih songova svjetskih mjuzikla poput West Side Story, Hair, Cabaret i Mamma mia.

Iako je publika bila i više nego oduševljena klasicima izvedenim tijekom večeri, polaznici ove radionice odlučili su da neće stati na tome, već su im priredili i iznenađenje.

Dočekao ih je tako mali božićni nastup s efektnom kostimografijom, ali i gostom – Djedom Božićnjakom, koji je zatim djeci iz publike podijelio bombone.

Zahvaljujući spoju zanimljivih i šarenih kostima, zvonkih glasova, besprijekorne koreografije i simpatičnih izvođačica i izvođača, ovaj je show odmah pronašao svoj put do srca publike, a večerašnji je termin, kao i onaj jučerašnji, također popunjen do zadnjeg mjesta.

Fotogalerija