Accessibility icon
09.01.2023

Dovršeni radovi postavljanja umjetne trave na igralištu kompleksa Valbruna

Ovih su dana dovršeni radovi rekonstrukcije umjetne trave na nogometnom igralištu br. 2 u sklopu sportskog kompleksa Valbruna, koji je tako dobio novi umjetni travnjak položenog i elastičnog sloja koji zadovoljava FIFA laboratorijsko izvješće (FIFA Laboratory Test Report) s ishođenjem FIFA Quality Pro certifikata.

Ukupna ugovorena vrijednost radova iznosi 2.431.125,00 kn, od kojih je 730.000 kuna sufinancirano sredstvima Ministarstva turizma i sporta, dok iznos od 300.000,00 kn pokriva Turistička zajednica grada Rovinja-Rovigno.

Podsjećamo kako Grad Rovinj-Rovigno godišnje u prosjeku izdvaja oko 9.000.000,00 kuna za javne potrebe u sportu te djelovanje Sportske zajednice i sufinanciranje TD Valbruna sport, kako bi svim sportskim klubovima i udrugama osigurali što bolje uvjete djelovanja.

 

Trenutno je u tijeku niz projekta izgradnje i unapređenja sportske infrastrukture od kojih najveću investiciju predstavlja dakako izgradnja bazenskog kompleksa koja je također privedena kraju, kao i izgradnja streljane na području Turnine.

Fotogalerija