Accessibility icon
17.12.2022

Božićni koncert klape “Valdibora” razveselio građane

Sinoć je prepuno kazalište “Gandusio” u Rovinju uživalo u dvosatnom božićnom koncertu kojeg je priredila klapa “Valdibora” uz gošće, žensku klapu “Agata” iz Kanfanara.

Peteročlana klapa “Valdibora” krenula je u božićnom duhu zaželjevši publici sve najbolje ovih blagdana, a nastavila uz nekoliko nezaobilaznih klapskih pjesmi, kao i onih zabavnog karaktera.

U svojih osamnaest godina postojanja članovi ove klape redovito su sudjelovali na svim smotrama klapa u Istri i na Kvarneru, ali i u inozemstvu, točnije u Sloveniji, Italiji, Mađarskoj, a dva su puta gostovali i u Njemačkoj.

Osim toga, ponosni su na svoja sudjelovanja na poznatim festivalima natjecateljskog karaktera poput Međunarodnog festivala klapa u Perastu s kojeg su se čak dvaput vratili s nagradama prema ocjeni stručnog žirija, a nezapaženo nisu prošli niti u Posušju u BiH, kao niti u Bolu na Braču gdje su kao debitanti osvojili prvu nagradu publike.

Njihove gošće, osmeročlana klapa iz Kanfanara koja nosi ime zaštitnice žena i majki, za svoj su nastup izabrale svima znane božićne klasike.

Večer je zaključena zajedničkim nastupom dviju klapa, a pjesma se orila i iz publike koja ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Fotogalerija