Accessibility icon
01.09.2019

Održana još jedna spektakularna Rovinjska noć

Nakon prve večeri Rovinjske noći koju su obogatili Limena glazba, rovinjske mažoretkinje, grupa Simon Marlow and The Rovinj Music Lab, te Eleonora & Luka band, ove je subote održana i ona finalna, uz jednako tako bogat program.

Nakon što su plesači i plesačice grupe “Roxanne” u 19:30 svojim nastupima najavili početak cjelovečernje zabave, glazbeni je program započeo Party bandom na glavnom gradskom trgu, dok su u nešto intimnijoj atmosferi na Trgu Riviera posjetitelji uživali uz nastup Ivana Galić banda, a zatim i Master banda.

U potezu između dviju lokacija posjetitelji su uživali u gastronomskoj ponudi zahvaljujući Maistri, Udruzi Agrorovinj, kao i Kući o batani.

Nastupe su u 23 sata prekinuli zvuci vatrometa koji je i ove godine u potpunosti zaplijenio svačiju pažnju i priuštio najmlađima i najstarijima pravi spektakl, a za cijelo njegovo trajanje mogli su se čuti uzvici divljenja, kao i spontani aplauzi.

Nakon vatrometa na pozornicu na Trgu maršala Tita stupio je nezamjenjivi Tony Cetinski koji je u više navrata naveo kako mu nastup u njegovom gradu uvijek iznova predstavlja posebno iskustvo. Mnogobrojna publika uglas je pjevala njegove hitove, zabavljajući se do kasno u noć.

Otpraćena je tako još jedna važna rovinjska fešta, koju već više od 55 godina organizira Turistička zajednica pod pokroviteljstvom Grada Rovinja.

 

Fotogalerija