01.09.2019

Održana još jedna spektakularna Rovinjska noć

Nakon prve večeri Rovinjske noći koju su obogatili Limena glazba, rovinjske mažoretkinje, grupa Simon Marlow and The Rovinj Music Lab, te Eleonora & Luka band, ove je subote održana i ona finalna, uz jednako tako bogat program.

Nakon što su plesači i plesačice grupe “Roxanne” u 19:30 svojim nastupima najavili početak cjelovečernje zabave, glazbeni je program započeo Party bandom na glavnom gradskom trgu, dok su u nešto intimnijoj atmosferi na Trgu Riviera posjetitelji uživali uz nastup Ivana Galić banda, a zatim i Master banda.

U potezu između dviju lokacija posjetitelji su uživali u gastronomskoj ponudi zahvaljujući Maistri, Udruzi Agrorovinj, kao i Kući o batani.

Nastupe su u 23 sata prekinuli zvuci vatrometa koji je i ove godine u potpunosti zaplijenio svačiju pažnju i priuštio najmlađima i najstarijima pravi spektakl, a za cijelo njegovo trajanje mogli su se čuti uzvici divljenja, kao i spontani aplauzi.

Nakon vatrometa na pozornicu na Trgu maršala Tita stupio je nezamjenjivi Tony Cetinski koji je u više navrata naveo kako mu nastup u njegovom gradu uvijek iznova predstavlja posebno iskustvo. Mnogobrojna publika uglas je pjevala njegove hitove, zabavljajući se do kasno u noć.

Otpraćena je tako još jedna važna rovinjska fešta, koju već više od 55 godina organizira Turistička zajednica pod pokroviteljstvom Grada Rovinja.

 

Fotogalerija