Accessibility icon
21.11.2018

Održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Rovinja-Rovigno

Na jučerašnjoj 9. po redu sjednici Gradskog vijeća Grada Rovinja-Rovigno, održanoj u velikoj sali Doma kulture, u Rovinju, prihvaćen je nacrt proračuna Grada Rovinja-Rovigno za 2019. i projekcije za 2020. i 2021. godinu u prvom čitanju.

Na dnevnom redu sjednice bio je i Program rada Gradonačelnika i gradske uprave za 2019. godinu u prvom čitanju koji je također usvojen.

„Pred nama je nova godina, očekuje nas puno posla i brojni izazovi kako bi zajednički nastavili nizati uspjehe te bilježiti rast i razvoj na svim područjima. Vjerujem da, bez obzira na stranačku pripadnost, svi dijelimo jednaku ili sličnu viziju, a to je da nastavimo provoditi započete projekte, te pokrenemo i brojne nove na dobrobit svih građana. Živimo u politički turbulentnom i nepredvidljivom trenutku i zato je naša stabilnost, zajedništvo i uvažavanje kao preduvjet rasta i razvoja Rovinja izuzetno važna. Stoga, koristim priliku da pozovem sve vijećnice i vijećnike na zajedništvo, na transparentan i otvoren rad, kao i konstruktivnu raspravu, kako bi svaki od nas dao svoj doprinos radu gradske uprave.„ – istaknuo je gradonačelnik Paliaga.

Prihvaćeni su i Godišnji plan i program rada Dječjeg vrtića Neven i Talijanskog vrtića Naridola za pedagošku godinu 2018./2019.

Fotogalerija