Accessibility icon
18.12.2019

Održan Dan otvorenih vrata ŽOK Rovinj

U nedjelju, 15. prosinca, održan je 3. Dan otvorenih vrata Ženskog odbojkaškog kluba Rovinj. Tim su povodom u dvorani Gymnasium brojne odbojkašice, njihovi roditelji, prijatelji i ostali koji podržavaju rad Kluba zajedno zaigrali odbojku, a bila je to također prilika za bolje upoznavanje s radom Kluba.

Aldo Krelja, predsjednik ŽOK-a, prisutne je tako upoznao s dosadašnjim rezultatima jesenskog dijela natjecanja. Također, napominje kako se Klub, nakon četiri godine uspješne i plodne suradnje s firmom Rockwool Adriatic, ponovno zove ŽOK-CPF Rovinj-Rovigno.

Osim toga, ove je jeseni Klub postao bogatiji za dvije članice, premašivši tako brojku od 100 članica.

U duhu prosinca kao mjeseca borbe protiv ovisnosti, glavni je moto ovog Dana bio „Blokirajmo drogu! Blokirajmo je na mreži“.

Ovo je godišnje druženje već tradicionalno imalo i humanitarni karakter, pa su tako sva prikupljena sredstva usmjerena za pomoć članici Društva osoba s invaliditetom, Ani Martić.

Rovinjske je odbojkašice svojim odazivom podržao Kristijan Damijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Rovinja, kao i Roberto Krevatin, tajnik Sportske zajednice Grada Rovinja.

Fotogalerija