Accessibility icon
05.10.2018

Krenite “Putovima rovinjskih delicija”

Od subote 6. do 12. listopada Udruženje obrtnika grada i Ceh ugostitelja po četrnaesti puta organiziraju tradicionalnu gastro i eno manifestaciju pod nazivom «Putovima rovinjskih delicija»

Ova zanimljiva gastro priča odvija se dva puta godišnje – u proljeće i na jesen kako bi se promovirala autohtona rovinjska i istarska ugostiteljska ponuda i produžila turistička sezona.

Kao i do sada, posjetiteljima se nudi izbor ribljeg ili mesnog menija, sastavljena od tri slijeda i čašom domaćeg vina po cijeni od 120 kuna po osobi.

U povodu početka ove manifestacije  u petak 5. listopada u restoranu Lovor održana je tiskovna konferencija na kojoj su se novinarima obratili predsjednik Udruženja obrtnika Marino Deković i Ceha ugostitelja Stanislav Briškoski, a svoju ponudu predstavili su i pojedini vlasnici restorana.

Pokrovitelj ove manifestacije je Turistička zajednica grada koja je tiskala i promotivnu knjižicu na hrvatskom i talijanskom jeziku sa popisom svih restorana i brojevima telefona za rezervacije.

Fotogalerija