09.04.2019

Održan dvodnevni tečaj higijenskog minimuma za obrtnike

U utorak, 9. travnja 2019. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Rovinj dovršen dvodnevni tečaj higijenskog minimuma na kojem je sudjelovalo 50-ak osoba.

Na temelju  Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i Pravilnika o načinu i programu stjecanja potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane, sve osobe koje na svojim radnim mjestima u proizvodnji ili prometu hranom i vodom za ljudsku potrošnju dolaze u dodir s hranom te osobe koje rade na pripremi i serviranju hrane moraju imati potrebna znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni.

Slijedeći će se tečaj održati krajem mjeseca travnja.

PREDAVAČI:

Antonija Ezgeta, dr. med. – sanitarna inspekcija

Vlasta Skopljak, dr.med., spec. – epidemiolog ZZJZ

Tea Dedukić, bacc. sanit. ing. – ZZJZ

Fotogalerija